Vad har du för vardags jacka?

Hoppas att ni haft en fin vecka!
Idag var jag i skogen på morgonpromenaden och jag älskar att känna lukten av höst 🙂
Det luktar så friskt och krispigt.
Eftersom att jag är arbetsskadad så tittar jag alltid på vad folk har på sig. Brukar du också det?
Det slog mig att nu för tiden så är det ju så mycket som ryms under spannet trendigt- det är ju superhärligt. Fast jag har ungefär 38 st olika jackor, så har jag alltid samma utslitna fula jacka när jag går på promenad- framförallt i skogen. Varför det? Varför inte använda en av alla fina man har? Det är ju inte som att det är när man är 3 år och “råkar” klättra i ett träd eller plockar fina löv i ett träsk 🙂 När jag tittade på alla som gick där i skogen så kändes det lite som att alla körde på samma typ av jacka som jag. Nä, nu tycker jag att vi rannsakar oss själva och använder de fina jackor vi har därhemma lite till vardags och i skogen 🙂 Njut av allt fint både till vardags och fest.

0
    0
    Varukogen
    Varukorgen är tomShoppa Vidare
    Scroll to Top