TRE SNABBA

 

Vi tänkte starta med lite nytt tema på bloggen. 1gång i månaden intervjuar vi en intressant person om deras relation och tankar till trend. Det finns så många proffs där ute som banar väg för de som gillar att följa och inspireras. Tanken på att få intervjua olika personligheter med olika spetskompetenser och höra om deras tankar kring trend, är så kittlande.

Vi drar i gång på en gång med:

Bloggaren Vera Louise Jönsson, som mandel tidigare haft samarbete med och som vi förhoppningsvis ser mer av framöver.  Ni hittar henne på @verajonssons på instagram

TRE  SNABBA MED:

Vera Louise Jönsson

Anser du dig vara en influencer eller en copycat?

Jag anser inte att jag är varken en influenser eller en copycat. Jag är inte en person som följer direkta trender. När jag tänker mode så tänker jag på att hitta det perfekta plagget för min kropp och form. Jag shoppar alltid kläder som är bekväma och som jag trivs i.

Vilka tre ord anser du passa på trend toppen inom mode?

Tre ord som anses passa på trend toppen inom mode för mig är beige, blommigt och färgglatt. Beige har varit inne en längre tid, blommigt har kommit nu på senare tid. Vackra ljusa klänningar med underbara tryck. Allt fler personer vågar använda färgglada kläder. Pastellfärger är något som verkligen trender just nu! 

Vilka är dina tre favoritplagg som du aldrig gör dig av med?

Mina favoritplagg som jag aldrig skulle göra mig av med är nog alla mina klänningar. Jag har aldrig varit en tjej som tyckt om att gå i klänningar då jag alltid varit en typiskt ”pojkflicka” men det senaste året har jag verkligen snöat in mig på vackra långa klänningar i alla möjliga färger. 

 

0
    0
    Varukogen
    Varukorgen är tomShoppa Vidare
    Scroll to Top