TRE SNABBA

Den här månadens mode-personlighet är Charlotte som jobbar som säljare för märket ONLY på Bestseller. Charlotte har varit i branschen i många år och jobbar dagligen med mode och trender. Som säljare har man inblick i framtiden och vet vad som kommer på marknaden om 6månader -12månader.Vilket spännande jobb 🙂

TRE SNABBA MED:

Charlotte Nordling Danils

Anser du dig vara en influencer eller en copycat?

Jag har varit i modebranchen i över 10 år där jag säljer in kläder till butiker så vet man att modet kan svänga snabbt och vi ser många olika stilar på samma gång. Jag är nog varken en influencer eller copycat, älskar att våga utmana mig själv i stil och våga mixa & matcha. Samtidigt att bli inspirerade av vänner och kollegor.

Vilka tre ord anser du passa på trendtoppen inom mode?

Färg, färg och åter färg. Våga bära färg, pasteller, jordnära toner eller knalliga färger. Det vi ser på topplistor nu under våren är blommigt, långklänningar, västar & mer kjolar än vad vi normalt brukar se.

Vilka är dina tre favoritplagg som du aldrig gör dig av med?

Något som alltid känns safe i garderoben och som alltid funkar en dag då man inte vet vad man ska ha på sig. Vit oversized skjorta & ett par schyssta jeans, funkar till alla tillfällen. 3 plagg som aldrig kommer rensas ur garderoben är en blommig klänning, vit oversized skjorta & en tidlös beige kappa.

0
    0
    Varukogen
    Varukorgen är tomShoppa Vidare
    Scroll to Top