Mandel Design

SOMMAR REA!

SLUTSPURT!

FYNDA REA

Klänningar

Överdelar

Underdelar

Snabb Leverans!

Order innan 12 skickas samma dag

Fraktfritt

Vid köp över 699 kr

Nyheter

Alltid

Behöver du hjälp?

Vi svarar inom 24 timmar

Kläder och Klänningar Online

NYHETSTIPS HOS

MANDEL DESIGN

SHOPPA LOSS

VECKANS OUTFIT

MANDEL DESIGN

SE INSTAGRAMKLIPPET

INSPO OCH ERBJUDANDEN

VI HAR EN GRYM INSTA!

INSPO OCH ERBJUDANDEN

VI BLOGGAR OCKSÅ!

Uncategorized
Svenska flaggans dag
3 juni, 2022 Inga kommentarer Inspiration
Fredag den 13:e
13 maj, 2022 Inga kommentarer Inspiration
THIS TOO SHALL PASS
13 maj, 2022 Inga kommentarer Inspiration
Vårtecken!
2 maj, 2022 Inga kommentarer

FÅ 10% RABATT PÅ KÖPET!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Kläder från Mandel Design?

Hos oss hittar du moderiktiga kläder med fokus på dansk design. Mandel Design har funnits online sedan 2003. Vår målsättning är att förmedla prisvärda och trendiga kläder, men en personlig touch. Vi har stor kunskap kring vårt sortiment, eftersom alla plagg testas för att kunna svara på frågor kring passform och material. Vi är ett familjärt företag med bas i Norrland. Våra ledord är transparens, personligt och naturligt, något som vi försöker eftersträva inom alla led i företaget.

Förr att förenkla för dig som handlar på nätet fokuserar vi på snabb orderhantering och snabba leveranser över hela Sverige.

Mandel Design har med sin långa historik hunnit med att vinna en hel den priser. Bland annat har vi utsetts till DI:s ”Gasell” två gånger.

Varför handla kläder online? Bra fråga. Dagens modevärld har flyttats från den flashiga butiken på gatan till nätet. På nätet kan du enkelt välja och vraka bland en uppsjö populära och välkända varumärken. Fördelarna med e-handel är oändliga, t.ex att handla REA utan att behöva armbåga dig fram. På Mandel satsar vi på att ha ständigt påfyllda lagerhyllor med dina favoritkläder. Vi satsar på att ständigt vara uppdaterade med det senaste.

Hos oss hittar du all från festoutfiten till basplagg som t-shirts, linnen och toppar eller varför inte ett par schyssta jeans? Det är kläder du kommer långt med. Som pricken för i:et har vi såklart också exklusivare plagg som klänningar etc. Vi har helt enkelt kläder för alla smaker.

För att underlätta din onlineshopping efter plagg, se till att ha koll på dina mått. Det är nämligen bara det du behöver för att spara både tid och penger på att handla dina kläder på nätet i stället för i butik.

Vi har också förenklat returprocessen för att du smidigt ska kunna testa dina nya kläder hemma.

För dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev har vi också varje vecka tips på ”Veckans Outfit”, där vår proffsiga personal ger dig stiltips.

Personlig touch är viktig för oss på Mandel Design. Därför anstränger vi oss extra mycket för att alltid ha en god kommunikation med våra kunder.

För mer inspiration tipsar vi ständigt om kläder och outfits på våra sociala medier, så missa inte att följa Mandel Design på både Instagram och Facebook. Vi bjussar ständigt på inspiration och stiltips med de senaste nyheterna och trenderna.

Vi satsar på att bli din One Stop Shop inom mode. Genom att ständigt utveckla vår kundservice och göra din shopping så sömlös som möjligt, siktar vi på att bli nordens ledande leverantör av kläder.

Vårt starka fokus på skandinavisk design med populära varumärken växer ständigt. Målsättningen är att alltid ha påfyllda lagerhyllor med kläderna Du vill ha!

Vill du ha med inspiration? Missa inte vår blogg! Modebranschen är idag enorm och det är inte alltid lätt att hitta dina favoriter. Vi jobbar aktivt med att hålla den uppdaterad med säsongsbetonade stilguider.

Att sticka ut och att som litet bolag lyckas gå med vinst när man säljer kläder på nätet är en stor utmaning. Men med ett mycket personligt anslag, en trogen kundkrets och en stark tillväxt har Mandel Design lyckats med just detta. För modesugna konsumenter är det här modemandeln i internetgröten.

Internetworld skrev en gång Mandel Design tänker rätt och skapar e-handelshistoria med små medel. Inspirerad av modebloggarna tog Mandel en e-handelsplattform och vände den ut och in för att skapa en bloggbutik. Här är dagens outfit samma som butikens senaste nyheter. Första årets rekordtillväxt tillsammans med mängden kommentarer på varje plagg som läggs upp visar att kunderna älskar Mandel Design lika mycket som vi. Närmare än så här kommer man inte sina kunder på nätet.

Det har varit ledordet för början och forstätter att vara det!