Om Oss - Mandel Design

Rotate your device for better view

Om Oss

Mandel Design är en e-handel inriktad på dansk design som funnits sedan 2003. Vår vision är att förmedla prisvärda, moderiktiga kläder med en personlig touch. Vi har stor kunskap kring vårt sortiment eftersom vi testar plaggen för att kunna svara på frågor kring passform och material. Vi är ett familjärt företag baserade i Göteborg där allt arbete utgår ifrån. Våra ledord är transparens, personligt och naturligt, något som vi försöker eftersträva inom alla led i företaget.

Här kommer en liten presentation av vår fantastiska personal:

Camilla
Camilla är Mandel Designs fantastiska VD. Hon bor i Varberg tillsammans med hennes man och två barn. När hon inte sköter det operativa arbetet på Mandel så tycker hon om att umgås med familj och vänner, åka skidor och vara i naturen. Camilla älskar att upptäcka nya platser, och har även ett stort intresse för fotografering, inredning och trädgård.

Favoritplagg på Mandel: ”Svårt att välja bara ett plagg, men en stor favorit just nu som används nästan dagligen är pälskappan från VILA – Viboda New Faux Fur Coat i brunt!”

Favoritcitat:
”Don’t call it a dream, call it a plan”

 

Ellika
Ellika är Mandels fantastiska fotograf. Hon bor i Göteborg tillsammans med sin sambo och dotter. När hon inte arbetar med att fotografera webshopens produktbilder eller inspirerade bilder så umgås hon gärna med familjen, tar del av Göteborgs kulturutbud eller bara ta det lugnt.

Favoritplagg på Mandel: Alla mysiga stickade tröjor! Och såklart fotografklyschan polotröja.

Favoritcitat: ”Vi har två öron och en mun för att vi borde lyssna dubbelt så mycket som vi pratar”.

 

Maria
Vår projektledare och modell Maria är en kreativ själ. Hon älskar att bo på landet men njuter gärna av tempot i stan. Hon drivs av passion i allt hon gör, och hon arbetar på sidan om som konstnär, yogalärare och makeupartist.

Favoritplagg på Mandel: Utan tvekan ONLY Emily-jeans. Skönaste och snyggaste passformen!

Favoritcitat: ”I would rather die of passion than boredom”

 

Anna
Anna är ansvarig för kundtjänst men sitter även en del med vår webbsida. Så ifall du ringer till oss någon gång så får du säkert prata med henne! Hon är väldigt intresserad av hållbart mode, så hon spenderar mycket av hennes fritid i second-handbutiker på jakt efter fynd. Hon gillar musik, konserter, hänga med sin sambo och sticka vantar.

Favoritplagg på Mandel: ”Just nu älskar jag Slfulu LS Knit, en go grön stickad tröja med mycket ull”.

Favoritcitat: ”There’s no planet B”

 

Gabrielle
Gabrielle ser till att ordrarna kommer till våra fantastiska kunder. Utöver det så sitter hon även i kundtjänst och svarar på frågor. På fritiden tycker hon om att umgås med pojkvän och vänner, laga mat och restaurangbesök. Resor ligger varmt om hjärtat, precis som att gosa med sina katter.

Favoritplagg på Mandel: VILA Vicharlotte Flared Pants

Favoritcitat: ”Jag tycker man ska leva efter att man ska behandla andra människor så som man vill bli behandlad. Sen även ha kul, det kan vara över i morgon!”

 

Therese
Modellen Therese bor i Mölnlycke med sambo och två barn. Hon driver två företag inom hudvård
och träning men även modell här hos oss på Mandel. När hon inte arbetar så älskar hon
träning, umgås med nära och kära samt lyssna på poddar.

Favoritplagg på Mandel: ”Det måste vara en fake-skinnjacka som jag köpte för många år sen. Den hänger fortfarande med!”

Favoritcitat: ”Borta bra men hemma bäst!”

 

Emma
Emma är 26 år och finns i Skövde för det mesta. Hon är hos oss ibland och modellar och tycker
det är fantastiskt roligt. På hennes fritid tycker hon om att hitta på kravlösa saker, så som
långpromenad med hennes hund, spela sällskapsspel eller umgås med vänner.

Favoritplagg på Mandel: ”Nej men efter att jag fotades i Viieamine Knit, blev jag kär i både
kjolen och tröjan!”

Favoritcitat: ”Not fragile like a flower, fragile like a bomb”.

Mandel Design - Gasellföretag

Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Hösten 2012 arrangeras Gaselltävlingen för trettonde året i rad. Gasellföretagen är mästare både på lönsam tillväxt och i att skapa nya jobb.

Mandel Design - Finalist årets e-handel

Att sticka ut och att som litet bolag lyckas gå med vinst när man säljer kläder på nätet är en stor utmaning. Men med ett mycket personligt anslag, en trogen kundkrets och en stark tillväxt har Mandel Design lyckats med just detta. För modesugna konsumenter är det här modemandeln i internetgröten.

Mandel Design - Gasellföretag

Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Hösten 2011 arrangeras Gaselltävlingen för tolfte året i rad. Gasellföretagen är mästare både på lönsam tillväxt och i att skapa nya jobb.

Mandel Design - Guldkrona 2010

För sin innovativa affärsverksamhet där man med fingertoppskänsla i design, utifrån smakfull butik med kontor, driver en personlig blogg och webbshop som involverar kunderna i inköp och vad som gäller på modefronten. På bara några få år har de ökat avsevärt såväl i omsättning och mediabevakning som i popularitet bland alltfler trogna kunder.

Mandel Design - Sveriges mest nyskapande e-handel

Mandel Design tänker rätt och skapar e-handelshistoria med små medel. Inspirerad av modebloggarna tog Mandel en e-handelsplattform och vände den ut och in för att skapa en bloggbutik.

Här är dagens outfit samma som butikens senaste nyheter. Första årets rekordtillväxt tillsammans med mängden kommentarer på varje plagg som läggs upp visar att kunderna älskar Mandel Design lika mycket som vi. Närmare än så här kommer man inte sina kunder på nätet.

Mandel Design - Den personliga butiksbloggen fick affärerna att blomstra

Klädbutiken Mandel Design i Göteborg visar att ett kreativt förhållningssätt till nya medier kan göra underverk. Den lilla butiken blev snabbt en riktig snackis i målgruppen när den började blogga om sina kläder. Omsättningen fördubblades på kort tid, mycket tack vare en kraftigt växande försäljning på nätet.

Mandel Design - Sveriges mest nyskapande e-handel

Mandel Design tänker rätt och skapar e-handelshistoria med små medel. Inspirerad av modebloggarna tog Mandel en e-handelsplattform och vände den ut och in för att skapa en bloggbutik.

Här är dagens outfit samma som butikens senaste nyheter. Första årets rekordtillväxt tillsammans med mängden kommentarer på varje plagg som läggs upp visar att kunderna älskar Mandel Design lika mycket som vi. Närmare än så här kommer man inte sina kunder på nätet.