Mandel Design

Rotate your device for better view

Härlig stämning när kvinnor samlas!

Hej hörni!

För ett par veckor sedan hade vi bjudit in ett gäng härliga tjejer på event för att umgås, äta och dricka lite gott samt titta på alla fina höstnyheter vi fått in 🙂

När man har event är det precis som när man bjuder hem nya middagsgäster, det vill säga lite smått nervöst precis innan gästerna kommer. Vissa värdar och värdinnor kanske fridfullt står och rör i maten när det knackar på dörren och har förberett allt, medans andra (som jag själv) irrar omkring som en yr höna med svetten i pannan, skramlandes bland porslinet 😉 Sen är det ju det där med samtalen, man vill ju gärna att snacket ska flyta på och undvika stel stämning och pinsam tystnad..

På vårt event blev det allt annat än stel stämning och pinsam tystnad vill jag lova! (Men vi kan nog erkänna att vi sprang runt som yra höns innan våra gäster kom, haha) Det blev en härlig blandning av tjejer, hundbebisar, människobebisar och fina samtal. Det är något extra när man samlar ihop ett gäng som kanske kommer ifrån helt olika bakgrunder och slänger allt i samma gryta. Alla får lite ny och fräsch input och man inspireras av varandra. Bland våra gäster hade vi bland annat Hannah Oliero, som i många år varit en förebild för kvinnor, framför allt när det kommer till att hylla sin kropp precis som den är, och där tror jag de flesta av oss behöver all inspiration och pepp vi kan få 🙂 Hannah pluggar också digital marknadsföring och vi lovar att ni kommer se mer av henne hos oss 🙂 Alida Kanthe är ensam bland grabbarna på jobbet och säljer verktyg, Nathalie Steffner är coach/expert på sociala medier och mamma till två, Zoey pluggar till läkare, Helena Broman är nybliven mamma till lilla Valentin och Nanna Berggren är mamma till två goingar (varav en följde med till eventet)

Det skålades, mumsades mängder av sushi, bakverk från café brogyllen och provades kläder för fulla muggar! Vi känner oss så bortskämda över att få spendera tid med så härliga individer, kvinnor som lyfter varandra, hjälper varandra med såväl nätverk som bebistips. Ja tack till mer gemenskap bland kvinnor, vi behövs och vi behöver varandra!

Här bjuds det på ett bildregn ifrån denna härliga tillställning, vi ser fram emot mer utav denna gemenskap 🙂


 

  Hoppas ni har en bra vecka, det börjar redan dra sig mot fredag 😉
Ha en härlig kväll / Maria

8 svar på “Härlig stämning när kvinnor samlas!

Tack för din feedback & kommentar.