Mandel Design

Rotate your device for better view

Grattis till vinsten och dagens fina nyheter!

Hej alla fina 🙂

Hur har helgen varit? Själv tyckte jag att det var en perfekt helg för att krypa upp i soffan med täcket och en bra serie. Man var väl kanske inte jättesugen på att ge sig ut i regnrusket, så lite rastlös var man mellan varven fast å andra sidan kan en helg i mjukiskläder och utan aktiviteter vara otroligt välbehövligt. Hur är det med er, gillar ni att ha helgen uppbokad med roliga saker eller föredrar ni att ta det som det kommer och vakna upp till en oplanerad lördag?

Här på kontoret har vi som vanligt fullt upp och tjejerna packar och skickar era paket, och vi planerar inför julens fotograferingar och annat kul som kommer i samband med det. Vi lovar att det kommer finnas massor av snygga kläder för er att välja på när ni ska inhandla plagg till julens festligheter 😀 Vad gör ni denna veckan? Har ni höstlov denna veckan eller jobbar ni på som vanligt?

Här är dagens snygga nyheter! Jeansen sitter som en smäck och är som vi ju älskar – väldigt bekväma! Den stickade tröjan är också en favorit, kommer även i svart och är lika snygg under kavajen eller som den är. Fin att stoppa in i kostymbyxor eller till kjol vid festligare tillfällen 🙂 Den svarta skjortan med knyte i midjan från object är i ett grövre material med struktur, känns väldigt lyxig och passar ju bra till allt, eftersom den också går att bära som inomhusjacka.

psst.. vantarna med smartphone touch kostar endast 39(!!)kr och finns också i svart! Perfekta när man står och väntar på bussen och scrollar på mobilen men inte vill frysa om händerna 😉


Jeans HÄR
Vantar HÄR
Stickad tröja HÄR
Skjorta HÄR

Vi har också avslutat förra veckans tävling där man kunde vinna ett härligt kit med lite fina plagg från oss och inträde till hagabadets spa! Stort Grattis till Småbarnsmamman Jenny ifrån Örebro, vi hoppas att du ska njuta av detta härliga kit! Så roligt att ni verkar uppskatta våra tävlingar, det kommer såklart fler 😀

Ha en fortsatt fin start på veckan! / Maria

Tack för din feedback & kommentar.