Mandel Design

Rotate your device for better view

Dagens outfit och dagens nyheter!

Hej Hörni!

Hur mår ni? Idag njuter vi av höstsol och underbara färger i naturen. Visst är det skönt att få känna solens varma strålar, man glömmer nästan bort hur glad man blir av lite sol, hehe!
Halloween närmar sig och allt blir ju lite annorlunda i världen detta år, har ni några planer för att fira i helgen? För min del blir det extra god middag med min syster och hennes barn, vi ska skära pumpa och pyssla med barnen, helgplaner i toppklass om du frågar mig 😀

På tal om höstfärger ÄLSKAR jag denna gosiga tröja i ullblandning från VILA. Varma fina färger och passar till vardagliga och festliga tillfällen. Kanske slänger på mig denna och en snygg kjol till helgen. Man får inte glömma bort att klä upp sig även om fester inte blir av i samma utsträckning just nu. Varför inte ta på sig en klänning och snygga örhängen när man ska äta lördagsmiddag hemma emellanåt? Varje tillfälle som går är värt att fira tycker jag 🙂 Ni hittar tröjan HÄR och jag har storlek S. Som ni kanske har märkt bär jag gärna kläder i naturliga färger så dessa ljusbruna byxor från dagens nyheter blir perfekta i min höst/vintergarderob. Jag bär dom gärna tight (storlek 36/32) men man kan gå upp en storlek om man vill ha mer straight/loose fit. Du hittar dom HÄR
Skjortjackan var med på måndagens nyheter och den har redan blivit en favorit hos mig. Kommer ha den över stickade tröjor, polotröjor, t/shirts eller ensam till kjol och klackar när det är party 😉 Bär storlek 36, finns HÄR
Förresten får jag så många frågor varje gång jag bär dessa sköldpaddsfärgade örhängen, dom finns HÄR och kostar endast 99 kronor.

Förutom de snygga byxorna finner ni också dessa plagg i dagens nyheter 🙂


Inte fel att klä sig lite varmare för här är lite kallt 😉 vi får in så  mycket fina mössor, vantar och pannband nu 🙂
Roligt att kunna gå loss på accessoarer även på vintern 🙂
Pannbandet finns också i svart, HÄR

Manchesterbyxorna, HÄR

Gosigaste jackan i leoprint med snyggt midjeband HÄR

Zebramönstrad klänning i stretchigt material, smickrande modell med rynkat tyg i kjolen och liten puffärm – HÄR 

Och med dessa snygga plagg ska jag nu ta en kopp kaffe och fortsätta arbetsdagen. Ta hand om er och ha en trevlig lill-lördag 😀
/ Maria

2 svar på “Dagens outfit och dagens nyheter!

    • Hej Karin, Nej vi ska inte sluta med bloggen men däremot har vi märkt att det inte är så många som läser våra inlägg längre så därför har vi valt att lägga vårt dagliga fokus med dagens nyheter på Instagram och Facebook där fler tittar. Men vi är absolut öppna för förslag. Vill du ha dagliga inlägg som tidigare med dagens nyheter?

Tack för din feedback & kommentar.