Mandel Design

Rotate your device for better view

Dagens Nyheter ❤

God morgon!

Iskalla vindar viner runt husknutarna här idag! Visst är det ändå lika vackert varje år och se våren och värmens kamp för att ta sin plats. Vår energi och hopp tänds mer och mer för varje grönt blad som kommer fram. Älskar våren, den känns som någon slags nystart full med massa endorfiner efter en lång vinter!

Ni är några som frågat efter dagens nyheter och vill vill bara säga att dem kommer! Håll ut liiite till ❤
I och med rådande situation har vi lite kort med leveranser och vi behöver även göra plats på hyllorna så passa på och gör dina fynd nu. Finns SÅ mycket fint att klicka hem! Har du laddat upp med mysiga, stickade tröjor inför svenska sommarens kvällar?
Tröjan som Emma bär har jag själv och använder den jämt, så rekommenderas varmt. Den finns i ljus beige och den här färgen och kostar endast 349 kr på rean.
https://mandeldesign.se/produkt/objtianna-l-s-knit-tunic/


Jackor!
Har ni vårens jackor klara?
Den här populära softshell jackan har vi några få kvar utav, 419 kr på rean!
https://mandeldesign.se/produkt/softshell-jacka-julla-3/
Några andra favoriter är den klassiska trenchcoaten i lite kortare modell, något som är väldigt tacksam om man inte är jättelång och dessutom blir den lite sportigare och inte så feminin. Lättare att bära upp och man slipper känna sig som ett tält 🙂
419 kr och du hittar den här: https://mandeldesign.se/produkt/vimovement-trenchcoat/

En annan är den klassiska bikerjackan, vi har många att välja mellan! Finns i både skinn och mocka.
Här är en favorit för 384 kr just nu!
https://mandeldesign.se/produkt/onlgemma-faux-leather-biker/

In och kika helt enkelt!! 🙂

Förresten en fråga, skulle ni vilja ha möjligheten att kunna få er leverans direkt hem till dörren till en lite högre fraktkostnad?
Håller på och tittar på detta och hade varit kul och få en indikation på om det skulle uppskattas 🙂

Stor kram C

7 svar på “Dagens Nyheter ❤

  • Ja till hemleverans men tyvärr nej till högre fraktkostnad är min åsikt… vet det är svårt i många branscher nu och konkurrensen är hög men många, fler än tidigare har billigare lösningar, ofta fri hemleverans (även fri retur) och som kund väljs oftare de kan jag tänka mig… kan ändå tänka mig det finns de som verkligen vill handla hos just er och då är hemleverans oavsett ett bra alternativ just nu då så många som möjligt ska hålla sig hemma. Så att ni funderar på möjligheten är bra även om det inte lockar just mig med höga fraktkostnader (inkl ev returkostnad)

    • Hej Lena, Tusen tack för ditt svar och feedback! Uppskattas varmt! Ska se vad vi kan hitta på, i bästa världar hade vi gärna bjudit på all frakt! 🙂 Vi behöver bara bli lite större först innan vi kan ta den kostnaden själva. Önskar dig en underbar helg! ❤

  • Jag är inte alls intresserad av högre fraktkostnad och hemleverans. Då är det bättre som det är. 🌸 Nu får man ju faktiskt hem i postlådan, funkar jättebra! 👍🏻 Någon gång får man hämta ut på postens utlämningsställe, men det är inget jobb alls tycker jag.

  • Hemleverans skulle definitivt vara intressant OM det inte blir det enda fraktalternativet som ges. Förstår att ni inte kan erbjuda gratis frakt men tror ändå att billigare leverans är viktigare än hemleverans. Speciellt när man inte vet om det man beställer passar och ev. måste lägga ut pengar på en retur också.

Tack för din feedback & kommentar.