Välkommen in i min garderob!

Välkommen in i min garderob!


Heeej!


Hoppas allt är fint med dig! ❤
Haft lite skrivkramp här, vill ju att det du läser känns lite matnyttigt och intressant! Vad vill du att jag ska skriva om? Vad vill du veta?


I helgen gjorde jag en garderobsrensning och hängde fram lite kläder för våren, så härlig känsla!!
Sett snödroppar i trädgården och det är ju ändå ett starkt tecken på att våren är på väg!
Så med det sagt nu kör vi! Och du får ha överseende med min mini walkincloset, är mer en garderob haha.. och nej jag har inte alla galgar lika eller såna där fina boxar och grejer men så här ser den ut! Jag bjuder på det ;)Vad ska man då tänka på när man rensar?
Jag är ingen expert men så här gjorde jag!


1. Jag rensade bort dassiga plagg, gamla favoriter som gjort sitt. T.ex ett par vita jeans som blivit mer gråa efter alla tvättar utav min man som tycker om att blanda ljust och mörkt! Gah..
2. Tog bort dem där plaggen som jag hoppats på att komma i igen efter mina graviditeter - 4 år senare är det dags att inse fakta - it aint going to happen! :)
3. Haft ett par plagg som jag fått i present, även smycken som inte riktigt är mig, fick lite dåligt samvete men är bättre och skänka det så någon annan kan få glädje av det.
4. Rensat underkläder, strumpor som jag aldrig hittar maken till. Finns inget som irriterar mer en stressig morgon!
5. Jag slängde alla skokartonger och plockade fram mina skor istället så jag ser dem. Vardagsskor i hallen och dem lite finare får stå här inne.
6. Rensade bland mina väskor. Gamla partyväskor som inte sett Avenyns nattklubbar på 10 år kommer inte få göra det nu heller - eller iallafall inte utav mig :)
7. Plagg som jag tänkt laga på ett eller annat sätt, nostalgin tog över på ett par skinnbyxor - gick bara inte och hiva dem men annars så tänker jag att jag kommer aldrig komma till skott med sytråden så det gick bort.
8. Obekväma skor. Jag har ett par favoriter som jag fått i present men dem är för små. Tänkt att jag kan ha dem när jag ska åka taxi från A-Ö men får ju ont bara jag sätter i fötterna så nej! Bort!
9. Alla impulsköp och plagg jag tycker är snygga men som jag inte känner är jag, som jag inte är bekväm i. Samt den där nyårsklänningen eller klänningen som följt med på ett antal bröllop och som jag inte kan med att bära en gång till! :)
10. Sist men inte minst tillförde jag två saker, en klädroller och en Antistatisk spray! Så irriterade att behöva springa runt och leta efter klädroller och sprayen är helt grym, den funkar verkligen! Vi kommer faktiskt börja sälja den så håll utkik i dagarna.


Har du något bra tips på när du rensar garderoben?


Imorgon kommer förresten dem här byxorna, supersköna med resår i midjan! Känns verkligen som mjukisbyxor men ser ut som en dressad snygg byxa som slutar vid ankeln och är lite utsvängd - snyggt!

Stor kram

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts