Tid för eftertanke

Tid för eftertanke

God morgon Sverige!


Hur mår ni? Är ni på jobbet eller jobbar ni hemifrån? Håller ni barnen hemma eller hur ser er vardag ut just nu?
Dela gärna med er ❤
Själv sitter jag här på kontoret i ett regnigt Göteborg och Nettan brygger kaffe till oss.
Både Ellika och Jessica är tyvärr hemma sjuka så det är bara vi men vi jobbar på så gott vi bara kan och håller en god stämning med mycket musik och skratt!
Men visst oron finns där, jag är i grund och botten en obotlig optimist, finns väl kanske en anledning till att jag jobbat som coach tidigare :) men denna gång har oron liksom lagt sig som ett lock på. Är svårt att skaka av sig den.
Å ena sidan kanske detta kommer blåsa över snart och vi går tillbaka till vårt normala fortare än vad vi tror?


Oavsett så är det nu vi har tid för eftertanke, även om jag tror många av oss känner ett kaos kanske i synnerhet om man har barn hemma, jobb som ska skötas, äldre som vi är oroliga för osv så är det kanske precis det här som någon/något om man nu tror på övre makter eller universum vill ge oss. I det onda faktiskt något gott.
Först har vi klimatkrisen och vår jord skriker att vi ska ta hand om den. "Se mig, ta hand om mig, jag mår inte bra!"
Och sen händer Corona som drabbar oss människor, utplånar vissa av oss och vi människor känner samma oro som naturen.
Ser ni likheten?
Kanske har detta kommit till oss för att vi ska uppnå att leva i symbios med varandra, människan och naturen.
Tyvärr förstod vi inte bättre så det fick komma med tvång till oss. Vi får inte umgås med varandra vi människor så vart vänder vi oss då? Jo till naturen. Vi kan inte ta barnen till lekplatsen, så vi går ut i skogen istället. Vi kan inte resa någonstans för att uppleva "mer exotiska" platser så vi får spendera vår tid där vi bor och kanske lära oss att uppskatta det vi har runt knuten.
Sen har vi stressen, ett annat symptom på att vi lever ett ohälsosamt liv.
Om än jag vet, detta som händer just nu skapar extremt mycket stress hos många och ovissheten skapar en inre stress. Men om vi någonstans däremellan försöker ge oss själva utrymme i att tänka mer positivt och kreativt i detta, utanför den berömda boxen. Vad ger detta mig? Är det kanske så att jag får mer tid med min familj, slipper alla måsten, sociala tillställningar och möten.
När vi bara släpper allt får vi kreativiteten tillbaka, nyfikenheten, vi blir mer ödmjuka och ja vi blir faktiskt mer som barnen! Oändligt positiva och det finns inget nej och inga hinder :) Så jag säger bara använd detta till något gott! Kanske ska du göra göra något helt annat? Nytt jobb, starta eget, flytta någon annanstans eller är du kanske precis där du vill vara?
Omfamna och njut av nuet. Spendera mycket tid i naturen, det gör oss gott och tänk att allt blir precis så som det ska vara.
Massa kärlek och ta hand om dig själv och varandra ❤Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts