Makeover på kontoret

Makeover på kontoret

God morgon!
Idag öser regnet ner utanför men vad gör väl det när solen skiner inne! Ja men typ så iallafall :) Idag händer det mycket hos oss, vi har en öppen modellcasting mellan kl.9-16 och dem första sökanden har redan kommit så blixtarna går varma i vår studio just nu! Så himla kul och jag hoppas innerligt vi hittar några som kan hjälpa oss att visa upp våra kläder. Är så svårt att hitta kvinnor i spannet 35-50 år och ännu svårare att hitta plusmodeller. Vet inte vad det beror på men kanske är det så att vi kvinnor fortfarande lever kvar i den där uttjatade villfarelsen att idealet är 20 år, pinnsmal och lång som en giraff?
Något som ni kanske inte vet är att både Jessica och jag har ett stort brinnande intresse för inredning! Och vi mår lite halvt psykiskt dåligt med inredning som är på kontoret idag :) En sån där jobbig störning som kanske vissa av er känner igen er i?
När man kan stå och titta på några ljusstakar och justera dem i en evighet tills det blir så där helt perfekt att man mår bra i själen igen :) SÅ vi bestämde igår att vi måste göra ett ryck här börja piffa lite, både för oss men även för er skull. Vi kommer jobbar mycket mer med att göra er delaktiga i vårt dagliga arbete med filmer och bilder och då kanske det är lite roligt och se lite annat än en steril och tråkig kontorsmiljö. Drömmen är ju förstås en herrgård med kakelugnar, stukaturer och vackra golv, vem vill inte ha det? Men tills dess så slår vi våra kloka huvuden ihop och stylar lite här! Älskar´t! :)
Missa inte vårt fantastiska 11-släpp idag - ja det är faktiskt galet bra plagg idag!! Kolla här:
 

Ha en underbar dag!
Stor kram från oss

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts