Nu blåser vi liv i bloggen!

Nu blåser vi liv i bloggen!

Heeej bästa ni!!


Hur mår ni? Nu var det bra längesedan jag (Camilla) var inne och bloggade här. Ni är några som undrat om vi ska sluta blogga, vilket vi ju i princip gjort och ett tag var faktiskt det tanken då vi tagit hjälp av experter inom digital marknadsföring som säger att blogg är på väg bort. Inget som så många läser längre och att vi ska lägga vår energi på andra sociala medier.
Men så har jag haft en gnagande magkänsla som sagt att det inte är rätt. Iallafall inte för oss. Vi vill ju ha Mandels härliga gemenskap och den nära och genuina kontakten kvar med er. Så lång historia kort så blåser jag nu liv i bloggen igen och hoppas ni vill vara med! :) Kommer vara jag som bloggar och ni kommer få följa med mig lite överallt, på jobb, hemma, resor, barnen ja hela livets bergodalbana helt enkelt :)
Känns dessutom som att vi i dessa tider behöver detta mer än någonsin. Vi är många som jobbar hemifrån nu och jag hoppas med bloggen att det kan vara en kanal där vi kan ta del av varandras liv och vardag och även såklart mode och våra nyheter.


För att berätta kort för er som inte sett denna informationen på Instagram och Facebook så jobbar vi mycket hemifrån just nu för att följa restriktionerna och bidra så gott det går för att få slut på covid.. Det gör också att vi har minimerat våra fotograferingar och använder leverantörernas bilder i den mån det går, så länge vi tycker dem ger en rättvisande bild av plaggen. Jag hoppas ni tycker detta är ok och vi kommer istället ta mer egna bilder för att fortsätta  inspirera er!
Vi har även ställt in alla planerade event vilket känns jättetråkigt men så är det just nu och vi ser istället framemot att ta igen allt sånt kul under 2021, då ska enligt min 6-åriga son Leon, covid försvinna :) Barn brukar ju ha ett sjätte sinne så litar på honom :)


Hur gör ni? Jobbar ni mycket hemifrån?
Har ni några bra tips på hur ni gör för att få det att funka bra och kännas kul trots bristen på social umgänge?
För min egen del så är det A och O att jag påbörjar dagen som vanligt, tar min morgondusch och sminkar mig. Klär mig som om jag ska till jobbet, ja nästan iallafall :) Då det blir mycket zoom möten så har jag iallafall örhängen och en blus eller liknande upptill och sen ett par bekväma byxor som ju ändå inte syns haha.. inte alltid jättesnygg kombo men skönt :)
Sen kan jag tycka att det är ju rätt trevligt att vara fin för min man :) Dessutom jobbar man mycket bättre om man känner sig fin, ja det är faktiskt sant, man får mycket bättre självförtroende! Och nej det är inte för att ni ska handla hos oss hehe som jag säger detta, om än jag inte blir ledsen om ni gör det såklart - vi har ju ganska mycket snyggt som ni vet! ;)


På tal om det, in och kika på senaste dagarnas nyheter - så mycket fint och i år har vi även valt att ta in mer julkläder, vet att det sålt slut fort tidigare och varit väldigt populärt så i år går vi ännu mer all in på bjällror på tröjorna! :)


Tiden sprang iväg här och måste iväg och hämta barnen men ha en superfin helg! Vad ska ni hitta på? Själv ska vi till något som heter Hiaklitten här i Varberg och grilla korv och hajka - inte min starkaste gren om än jag vill att det ska bli mer av det, ser ju såååå mysigt ut! Så det blir en intressant helg!! :)


Stor kram på er!
 
 

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts