THIS TOO SHALL PASS

THIS TOO SHALL PASS

Fredag igen! Nu är vi inne i maj och majsolen förgyller dagarna på sina håll. Nu är hög tid att börja njuta av att sommaren snart är på ingång. NU är det i allra högsta grad pre. ? Vi har allt kul framför oss. Pre är nog mitt hittepåord när det är precis innan något. Jag tror att det för kommer från inköps kollektioner som heter typ pre spring= tidig vår.
Mitt bästa ordspråk som jag brukar använd mig av är: ”This to shall pass” Ja, jag vet! Det låter inte så kul, men det beror helt hur du använder det. Det kan man använda när något känns supertråkigt och man bara vill att det ska ta slut. Man kan också tänka på det när något är alldeles underbart- för då kanske man kan njuta lite extra och känna in stunden liksom.
Ni har väl inte missat alla fina sommarkläder vi fått in? Vi har allt för vardag och fest. Modet just nu är ju så kul. Det är som nämnt tidigare så trendigt med lite av allt. Du kan ha blommigt, randigt, starka färger, vitt, svart, volang, stilren design-ja, det är bara din fantasi som sätter gränsen. Det viktigaste är att man känner sig bekväm och säker i sin outfit. Om det är något i trenderna du inte gillar, kom då ihåg att: This too shall pass

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts