Earthday-Ta hand om varandra.

Earthday-Ta hand om varandra.

Idag är det Earth Day- Då ska vi tänka lite extra på miljön.

Du kan tex låta bli bilen en idag, skapa återvinning hemma om du inte redan har det, odla något mm.
På inlednings bilden har jag fotat ett jättefint vårtecken som jag alltid längtar efter på min morgonpromenad. Dom doftar underbart också. Världen är alldeles för underbar för att vi bara ska kasta bort den.
 

Vi på Mandel jobbar med hållbarhet så mycket vi kan. Vi försöker ha hållbarhet som ett ledord i allt vi gör, allt från hur vi jobbar med personal till vilka varumärken vi jobbar med. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
 Visste du att många av våra varor är gjorda av tencel?
Det perfekta hållbara materialet för dig som vill ha ett följsamt tyg med lyster, som känns mjukt och svalt på kroppen. Plaggen torkar snabbt efter tvätt.
* TENCEL™ Lyocell är ett naturligt material och fungerar som ett bra alternativ till bomull. TENCEL™ Lyocell tillverkas i ett closed-loop system av cellulosa från träslag som odlas på hållbara plantager. Strukturen på fibern gör att de släpper igenom 50% mer fukt än bomull, är särskilt silkeslen och skonsam mot huden och ger en sval känsla.

Vi har en fysisk outlet i samma lokal som vi har vårat lager. Outleten heter Kronan Outlet, ligger i Harmånger 20 min utanför Hudiksvall längs med E4. Vi har även en våffleria där. Vi är en av få våfflerior som även har ketovåfflor. Inte dåligt va? Om ni är på väg uppåt framöver eller har en stuga ni ska besöka i sommar eller bor i närområdet- kom och hälsa på vetja!

Kram Karin

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts