Jag är en glo-person! Förlåt!

Jag är en glo-person! Förlåt!

Hallååå!

 

Hoppas att du haft en fin vecka. Jag saknar snön, allting blir så mycket finare och ljusare med snö. Nu är det så otroligt mörkt och "smetigt" ute. Det som är positivt med det här milda vädret är dock att man fortfarande kan använda sina fina kappor och stövletter och addera till lite olika halsdukar. När det är -10grader och snö, då har man inte så mycket alternativ.
Jag är en sån som ofta tittar på vad andra har på sig, detta är för att jag inspireras och tankarna snurrar runt i olika kombinationer och färger och tyger. Tyvärr kan ju detta uppfattas som om man sitter och glor på någon av annan anledning. Ibland kommer jag på mig själv och då kan man se att den andra personen ser jätte osäker ut- ungefär som om att jag stirrar för att det är något fel-såklart! Så nu ska jag bli ännu bättre på att säga till när någon har något fint, coolt eller inspirerande på sig. Det är ju synd om personen går därifrån och tror precis tvärt om.- SÅ förlåt alla för att jag är en sån "stirr"person, men jag tycker bara att du är fin :) 

 

Kram

Kommentar

Lämna en kommentar

Alla kommentarer granskas före publicering

Säsongens mode från välkända varumärken. Vi erbjuder personlig service och hjälper dig att hitta rätt bland aktuella trender.

Jacqueline De Yong

JDYNEW MEGAN L-S PULLOVER KNT

Ordinarie pris
200 kr
Reapris
200 kr
Ordinarie pris
329 kr
Enhetspris
Translation missing: sv.general.accessibility.unit_price_separator 

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och förhandsinfo.

More posts