Äntligen måndag och finfina vårnyheter!

Hej!

Hoppas ni haft en underbar helg!!
Själv har jag beskurit buskar, målat och fixat i vår nya tvättstuga, grillat korv, promenerat på stranden och bara haft en supermysig helg med familjen! ❤

Idag MÅSTE ni bara titta in i shoppen kl.11.00, kommer så mycket fint! Några riktiga vårklassiker enligt mig är ett par snygga chinos, en bra bas i vår- och sommargarderoben. En jeanskjol och såklart en poncho. Vet inte om det är för att man närmar sig 40 som man helt plötsligt tycker att det är ett givet plagg haha.. Men SÅ snyggt och användbart! Dessutom är den i en riktigt fin färg, nougat skulle jag säga med fin glans – fint till ett par vita jeans precis som på bilden. Lite solbränna och solglasögon på det så är man hemma 🙂
Kommer även en randig, jättefin top/tröja som känns lite sportigare, jag älskar färgerna! Den här kommer jag bära instoppad i ett par highwaist-jeans!

Så här kommer en bildbomb av dagens fina nyheter! ❤
Jag vill även passa på och meddela at pga sjukdomar och vår stora rea så har vi högt tryck på ordrarna nu vilket resulterar i att era leveranser kan dröja någon dag eller två extra. Hoppas på ert överseende ❤

Ha nu en härlig måndag så ses vi om ca 15 min 😉

Kramar från oss!

0
    0
    Varukogen
    Varukorgen är tomShoppa Vidare
    Scroll to Top