4 favoriter på samma dag!

Heeej!!

Hoppas ni har det bra!
Idag kommer enligt oss 4 självklara och helt fantastiska nyheter!!
Leoprint, denim, vitt och blommigt – självaste definitionen av vår och sommar! 🙂

Kimonon/kaftanen i leoprint behöver nog inte så mycket presentation, alla älskar leo och det känns som vi aldrig tröttnar!
Bär till jeans, jeansshorts, bikinin – ja bestäm själv, den passar till allt! Det jag älskar med kimono är att det ger en fin siluett och man ser helt enkelt smalare ut 🙂 Pris 399 kr.

Drömkjolen! Missa inte den här fantastiska jeanskjolen i 100% bomull. Tunn och skön i materialet vilket gör att den sitter väldigt fint på och svajar så där härligt i vinden 🙂 Perfekta denimtvätten och kostar endast 399 kr.

Toppen som Maria bär till är en riktigt sockersöt sommartopp!! Även den i 100% bomull och känns väldigt lyxig och välarbetad. Vacker hålstickning och fina detaljer för endast 299 kr.

Sist men inte minst har vi den här vackra toppen/blusen i 100% viskos och kolla in printet! Så otroligt fint! Det är ibland svårt att få printen rättvisa på bild, i synnerhet när det är småmönstrat som här så därför valde jag den här bilden så ni ser ordentligt 🙂
Svart botten med rosa och gula blommor. Resår i ärmen, dock är den lös så sitter inte åt men ger en fin detalj till ärm och axel.
Rak i modellen, enkel med rund halsringning. Bra pris för viskos, 249 kr.
Jeansen som Maria bär till heter Pcnora och är från Pieces, ni hittar dem här; https://mandeldesign.se/produkt/pcnora-skn-mw-ank-jeans/

Ha en jättefin dag!
Massa kärlek från oss

0
    0
    Varukogen
    Varukorgen är tomShoppa Vidare
    Scroll to Top