20% på Dagens Outfit! - Mandel Design

Rotate your device for better view

20% på Dagens Outfit!

Hej snyggingar!

Kortvecka och pingst i antågande! Man kan ju inte annat än att bli riktigt glad!! 🙂
Vad ska ni hitta på i helgen?

Idag matchar jag gult med beige – en ny favorit hos mig, så snyggt!! Lite solbränna på det så är man ju i hamn 🙂
Byxorna heter Virasha och finns i beige och svart. En riktigt fin och skön culottebyxa med skärp och rynk längst upp i linningen.
Jag har köpt båda färgerna, känner att detta kommer bli en väl använd byxa! Passar till allt, sneakers som klackar, till jobbet som hemma och dessutom året om vilket känns bra för plånboken! Dessutom måste jag dela med mig av en bra idé, om ni som mig ibland tycker att knytet blir för mycket så kan ni knyta det bak och stoppa in det i linningen, syns inte!! Superbra och ger byxan nytt utseende! 2 byxor i 1 🙂

Tröjan har jag valt ut med omsorg kan jag lova. Provat många av våra vita tröjor då jag behöver en enkel, vit men mjuk och inte sticksig tröja. Och som inte bygger. Ganska svårt och hitta insåg jag. Men lyxigt nog kan jag ju prova runt lite på lagret och den jag föll för var den här. Finns i dessa 3 färger, jag har tagit den i gult och vitt. Är väldigt mjuk, smickrande passform, sticks inte och känns lagom tjock inför säsongen. Fina detaljer i stickningen och bra pris!

Dessutom får ni 20% på detta idag! Gäller endast idag, kl.11.00 i shoppen! Har dessutom lagt till två andra favoriter så in och kika!

Stor kram Camilla

6 svar på “20% på Dagens Outfit!

Tack för din feedback & kommentar.